
وی افزود: سالانه ۵هزار پزشک فارغ التحصیل می شوند که اگر بتوانیم آن ها را جذب و مانع از مهاجرتشان شویم ؛ دیگر نیازی به افزایش ظرفیت پزشکی نداریم اما پراکندگی همکاران در سطح کشور مناسب نیست.
رئیس سازمان نظام پزشکی شهرکرد با اشاره به این که افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی باید متناسب با توان و زیرساخت های کشور انجام شود؛ ادامه داد: این تصمیم گیری به نفع آینده کشور نبوده و افزایش ظرفیت منطقی و متناسب با زیرساختها با افزایش ظرفیت روی کاغذ بسیار متفاوت است.
روغنی خاطرنشان کرد: به هر حال کار باید به طور کارشناسی انجام شود و افزایش ظرفیت رشته های علوم پزشکی صرفا حجم کلاس ها و تعداد صندلی ها را زیاد کردن نیست و هم اکنون نیز در کشور نهایتا ۱۵ هزار نفر پزشک عمومی و ۵۰ هزار نفر پزشک متخصص عملا در کار طبابت بوده و سایر همکاران به دلایل مختلف به کارهایی غیر از طبابت روی آورده یا اقدام به مهاجرت می کنند.
وی با اشاره به این که افزایش ظرفیت ها نیازمند امکانات آموزشی، پتانسیل واقعی و بالفعل نیروی انسانی اعم از اساتید و اعضای هیات علمی و … است؛ یادآور شد: با در نظر گرفتن جمیع مواردی که نشان می دهد افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی معایب زیادی را به همراه دارد می توان برای رفع کمبود پزشک در مناطق محروم به بومی گزینی به عنوان یک ایده خوب فکر نمود .
سازمان نظام پزشکی شهرکرد